Kusiner från Västervik!

Hej!! Nu är våra kusiner här från Västervik. Dom har oxå blogg så om ni vill titta på deras bloggar finns dom som mina längkar ; ) Igår hade vi 50-årskalas åt pappa, typ alla i hela släkten var där! : ) Vi åt rökt laks med färsk potatis,  
bllllllllllllllllä!! men nu måste jag gå hej då
kram kram //Kajsa

Liseberg med Nike

Hej!! Nu kom jag nyss hem från liseberg med Nike. Vi har åkt balder, kolorado, flum ride och spinrock två gonger. Jag blev ganska förvånad när jag fick åka spinrock, jag är faktis inte 140. Fast hon som stog där sa att jag var prcis lagom. Snart kommer min kommpis och lite dsenare... (typ 9) ...så kommer mina kusiner!! Så det blir en riktig rolig kväll : ) Hej då, kram, ha det bra!!





Kram kram ha det toppen //Kajsa

♥♥♥♥♥Heeeej♥♥♥♥♥

Hej! Snart kommer våra grannar hem till oss och ska äta middag, det ska bli jättekul!! Vi ska grilla korv (jag tror vi ska grilla kyckling oxå). pappa har köpt nån form av faklor och några lampor till trädgården (varför han har köpt faklor fattar jag inte :s) men vi ska sitta ute och äta å jag är jättetrött! jag orkar inte gå bort från datan, det är som jag sitter fast med klister :P nu måste jag gå maten är klar å våra gäster kommer typ nu. hej då ha det bra!!




; )kram kram //kajsa<33


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hej!! Idag har Sofia vart hemma hos mig å det har vart jättekul!! Igår när vi var på delsjön så var det helt fullt, det fans inte en enda ledig plats!! Och bryggan kunde man inte hoppa ifrån det var helt smock fullt!! : ( Men tilbaka till idag. Jag är såååååååååå uttråkad. Jag sätter in en bild. :)



Ha det bra och kram kram //kajsa

God morgon!! (lite för sent)

Hej, såg ni Sverige Serbien igårkväll?? Om ni gorde det så kan ni väl skicka en kommentar och berätta vad ni tyckte om machen, snälla!!! Jaja, idag ska jag åka och bada i Delsjön med Sofia (vill ni skriva en kommentar på hennes blogg finns den bland mina länkar) det ska bli jätte kul och det är ju såå varmt ute så det är säkert ganska varmt i vattnet.




ha
det bra //Kajsa

♥♥♥♥Gött♥♥♥♥

guud va fint vädet det var idag!! jag var ute i typ bara fyra timmar sammanlkt :( men det ska bli jättefint väder hela veckan, så varför strässa??? men nu ska jag gå upp å titta på fotboll hej då och god natt lite för tidigt kanske?? :S



kram kram //kajsa

♥Haha♥

hur uttråkad får man va???????



kram kram //kajsa                     








Hihi

jag har inget att göra ; )<33


Årkar inte gå och lägga mig

Hej, nu tror inte jag att ni kommer skicka en kommentar idag det är väldigt sent men det är ju sommarlov så ni kanske är uppe ; ) jag årkar värkligen inte gå och lägga mig, det känns sååå fel det är så ljust ute!:s Nike sitter brevid mig vid hennes data och ser på nått konstigt på youtobe ; ) om ni ska gå och lägga er nu så kan jag passa på att säga god natt såv gott.<33333 ja, men nu måste jag nog säga hej då (god natt hihihi)


kram //kajsa<3333333333333333333

Längtar!!

Guud vad jag längtar till det första juli, då flyttar min kommpia jätte nära mig(hihihihihihihihihi):)

kram //kajsa                                               


Hej igen


hej igen blogg!!<33 nu har jag två kompisar här!! vi har tittat på lite olika bloggar, men vi har inte skrivit några kommentarer. vi har oxå spelat lite sims 3 men det hände en jätte konstig sak med en sim så det blev lite fel. men nu måste jag gå så hej då ses snart! <33
kram kram // kajsa

Längesedan jag skrev sist.

hej!! förlåt att jag inte skrivit på typ en vecka. men det har alldrig blivit av. men nu skriver jag! hela helgen har vi haft gäster, och vi har typ sett sju filmer (sju jätte bra filmer). vi har oxå vart på liseberg. vi vann stjärnvinst på marabou. nu vet inte jag vad jag ska skriva så jag säger hej då!!



kram kram //kajsa


Guldpass

villka har guldpass? Dom som har skikar en komentar<33

snälla, snälla! skika en komentar<3333


Love<3


oiuytrewq

srtyhujikolpöäsuegdywhciugywydxhu9wysujuiwzhyizujweiudhwiejdiuhwiiheiu


Utkast: ...


Uttråkad!

hur uttråkad får man va?? längtar tills på söndag, ska till liseberg.
kramar kajsa<33


Blomma<33


Söt!!<33


MSN gubbar

Har ni sett dom söta MSN gubbarna??



kramar kajsa<333


Msn gubbar

har ni sett dom söta msn gubbarda??<33

Msn gubbar

har ni sett dom söta Msn gubbarna!!


Alla mina idoler!

rå den här bilden fins alla mina idåler. inte alla men

Välkommen till min nya blogg!

Hehe nu har jag oxå en blogg, fast jag är under tolv år xD

Alla kan väl lägga en kommentar! snälla <33 ^^

RSS 2.0